بدون تردید، پویایی، زایایی و بالندگی هر جامعه ایی بستگی مستقیم به فعالیت نهادهای دینی و مراکز علمی و فرهنگی دارد، به هر تناسبی که مراکز علمی و فرهنگی فعالیت مثمر و مستمر داشته باشند به همان تناسب رشد، بالندگی و حیات علمی و فکری آن جامعه تضمین خواهد شد. در کنار سایز حوزات دینی در کابل، یکی از مدارس پویا، مدرسه مبارکه بیت الزهرا(س) است که در غرب کابل مقابل حوزه علمیه دارالمعارف اهل البیت(ع) موقعیت دارد.
موسس و سال تأسیس:
مدرسه بیت الزهرا(س) توسط فقیه دردمند و درد آشنا حضرت آیت الله العظمی واعظ زاده بهسودی دام ظله العالی و تحت اشراف کامل معظم له در سال ۱۳۹۵ هجری شمسی تاسیس شد. و در زمینه های ذیل فعالیت دارد:
۱. سواد آموزی:
مادرانی که علاقه مند آشنایی به احکام و قرائت قرآن هستند، ولی متأسفانه سواد کافی برای پیشبرد این مرحله ندارند، صنوف سواد آموزشی برای آنان از صنف اول الی پنجم مطابق صنوف مکتب گذاشته میشود، تا ازین طریق والدین دانش آموزان هم به کاروان دانایی، علم و معرفت ملحق شوند.
۲. دارالقرآن:
این بخش به شش سطح تقسیم بندی شده است که هر سطح در سه ماه تکمیل میشود که تمامی بخش دارالقرآن در مدت یک سال و شش ماه به اتمام می رسد. که شامل روخوانی، روان خوانی، تجوید، ترجمه و مفاهیم آیات، صرف مقدماتی، نحو مقدماتی، احکام ابتدایی و آموزه های اخلاقی است.
۳. حوزه: تاکنون در سه شیفت در قالب پنج صنف جداگانه فعالیت داشته، برای شان دروس حوزوی برگزار است که خوشبختانه سمستر اول پایه چهارم حوزه توانست در سال ۱۳۹۶ در امتحان شورای مدیریت موفق شوند و اکنون ۲۴ نفر از طلاب این مدرسه در شورای مدیریت حوزه مشهر هستند.
فعالیت ها:
کمیته فرهنگی مدرسه بیت الزهرا(س) و انجمن الغدیر که متشکل از طلاب مدرسه است، تمامی مناسبت ها از قبیل: اعیاد، شهادات و وفیات را باشکوه برگزار می کنند. و قابل ذکر است که در آینده ایی نه چندان دور، فصلنامه مدرسه بیت الزهرا(س) به زیور طبع آراسته خواهد شود.